sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kirpputorilöydöt löysivät paikkansa

Taannoiselta Rauman käynniltämme haalimani kirpputoriostokset ovat löytäneet paikkansa. Poronsarvet saivat sijansa olohuoneen korkealta seinältä Meksikosta ostetun seinävaatteen vierestä. Sarvien alapuolella on niin ikään Meksikosta tuotu puunaamio. Molemat esittävät Sulkakäärme Kukulcán -jumalaa, joka oli tärkeä jumala mm. mayojen ja asteekkien mytologiassa.

Kolmesta Kartio-kynttilänjalkana ostamistani esineistä vain yksi osoittautui aidoksi. Siinä oli Iittalan leima pohjassa. Kaksi muuta näytti pikaisesti katsoen samanlaisilta, mutta feikkejähän ne olivat. Pitäisi aina olla tarkka, joskin nämä jalat maksoivat vain 2 €/kpl, joten eipä tuo suuri menetys ollut. :)


Tässä tuo aito Kartio kahden aikaisemmin ostamani kirkkaanvärisen kynttilänjalan seurana.


                                                   Ja tässä sama kahden kopion keskellä.


     Kolme sinivalkoista mausteikkoa ovat ihan söpöjä, arvoa niillä tuskin on, pohjassa lukee JAPAN.

 


        Vanha alumiininen lävikkö on kaunis ja käyttökelpoinen.


Nyplätyn pitsin asetin mustan kartongin päälle ja laitoin yksinkertaiseen alumiinikehykseen. Valokuvaus taas ei onnistunut lainkaan! Aina peilautui joko kuvaaja itse taustalle tai ainakin salamavalo kuten tässä. Jos joku valokuvaaja neuvoisi, miten voi kuvata lasipintaista taulua, niin olisin kiitollinen! Pitsi joka tapauksessa näyttää kauniilta mustaa taustaansa vastaan ja se koristaa nyt makuuhuoneen seinää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset