keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Perhosbaarin avajaiset

Ryhdyinpä minäkin baarimikoksi, vaikka aikaisempaa kokemusta ei ammatista olekaan. Laitoin yhteen lasipurkkiin vettä, johon sekoitin runsaasti sokeria ja hunajaa. Toiseen laitoin pilsneriä, sokeria ja hunajaa ja vielä ripauksen kuivahiivaa. Purkkeihin suikaloin pari keittiösientä, jotka imevät pohjalta liuoksen. Sienten päiden täytyy jäädä pari senttiä purkin reunan yläpuolelle. Sitten vain purkit kiinni aurinkoiselle paikalle säleikköön. Puun oksakin on hyvä paikka, mutta tuosta säleiköstä voin helpommin tarkkailla, löytävätkö asiakkaat baarini.

Ensimmäisenä päivänä asiakkaina oli vain muutama ampiainen, pari kärpästä ja muurahaisia, mutta toisena päivänä näin ensimmäisen perhosen. Ritariperhoseltahan tuo näyttää. Tämä yksinäinen ritari oli ainoa perhosasiakas, mutta katsotaan, jos sana leviää ja saan lisää kauniita vieraita baariini. Niin ja muuten perhonen joi tuota kaljaseosta, vesi-sokerijuoma ei kelvannut sille. Kunhan käyn Alkossa, voin tarjota perhosille punaviini-sokeri-liuostakin, jota monet pitävät parhaana houkutteena. Sokerin lisäksi  voi kokeilla hunajaa tai fariinisokeria. Joku suositteli auton pesusientä imeyttäjäksi (käyttämätöntä tietenkin) ja joku sammalta. Tuo sammalhan olisi tietysti luonnonmukainen ja kauniskin vaihtoehto. Tässä vielä kuva ensimmäisestä asiakkaasta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos viitsit esittää kommentteja tai kysymyksiä aiheeseen liittyen tai sen vierestä. Kiitos!

Luovun yhdestä Artekin aarteestani

Muutettuamme pari vuotta sitten kerrostaloasuntoon, on minun pitänyt luopua muutamasta Artekin huonekalustani. Olen myynyt pikkutuoleja ja k...

Suosituimmat postaukset