perjantai 30. lokakuuta 2015

Rantaelämää ja terveellisiä drinkkejä

Sää on suosinut viime päivinä ja ainakin vielä tänään on luvassa aurinkoista ja lämmintä. Eilen pistimme iltapäivällä pillit pussiin ja lähdimme uimarannalle. Tällä kertaa valitsimme Naufragosin (Playa de los Náufragosrannan keskustan laitamilta. Nimi tarkoittaa haaksirikkorantaa tärkeän satamakaupungin haaksirikkohistorian myötä.


Lokakuu ja marraskuun alkupuoli ovat mielestäni ihanteellista aikaa Costa Blancalla. Sää on sopivan lämmintä (alle 25 päivällä) ja samoin merivesi on vielä mukavaa uimiseen. Kesäturistit ovat jo kaikonneet eikä rannoilla ole ruuhkaa.
      Tässä rentoudutaan oman asuinalueen allasalueella. Viime viikolla oli paljon suomalaisperheitä           koulujen syysloman ansiosta. 

Kärräsimme 5,5 kg:n säkin appelsiineja kotiin: Naranjas para zumo eli nämä ovat erityisesti mehun tekoon sopivia hedelmiä. Terveellisen drinkin tai aperitiivin saa puristamalla mehut parista appelsiinista ja puolikkaasta sitruunasta. Makeudeksi voi laittaa hunajaa maun mukaan ja tujaus inkiväärijauhetta terävöittää makua ja on hyväksi flunssa-aikaan. Nämä appelsiinit maksoivat 0,79 €/kg lähikaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset