tiistai 29. elokuuta 2017

Rentouttava Wellamon unihoitoTänään kirjoitan vähän erilaisen postauksen. Yleensähän juttuni käsittelevät matkailua, asumista Espanjassa (ja Suomessa), matkoja lähelle ja kauemmaksi, kulttuuria (näyttelyitä, arkkitehtuuria) sekä joitakin sisustukseen ja puutarhanhoitoon liittyviä juttuja. Tänään kerron kuitenkin kokemuksestani hoitola Arohiekussa. Sain pojaltani syntymäpäivälahjaksi lahjakortin tunnin kestävään Wellamon unihoitoon. Ajankohta olikin erittäin sopiva, sillä minulla on ollut jo parin viikon ajan niska ja hartiat jumissa sekä päänsärkyä.

Ensin jalkani laitettiin lämpimään yrttikylpyyn ja nautin kupillisen yrttiteetä rauhallista eteeristä musiikkia kuunnellen. Tämän jälkeen seurasi aromaterapiahieronta. Sain valita eteerisistä öljyistä kaksi tuoksua tätä varten. Otin rosmariinin ja appelsiinin. Ne ovat kuulemma molemmat lihaksia ja mieltä rentouttavia, appelsiini myös piristävä. Huh, käsittely olikin todella tehokasta. Huomasin, kuinka jumissa paikkani olivat, ihan tuli vedet välillä silmiin. Tämän jälkeen käännyin selälleni ja hoitaja hieroi vatsaani (lymfaterapia) ja laittoi lopuksi lämpimän yrttikääreen vatsani päälle. Tällä välin hierottiin vielä rintani yläosa ja niska sekä annettiin päähierontaa ja paineltiin kasvojen akupisteitä.

Olen todella tyytyväinen hoitoon ja aion varmasti mennä sinne toisenkin kerran. Olen tosi huono hemmottelemaan itseäni, joten suurkiitos pojalleni onnistuneesta lahjavalinnasta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset