maanantai 18. tammikuuta 2016

"Joululoma" ohi, paluu Espanjaan

Palasimme lauantai-iltana Torreviejaan. Joulun ja uudenvuoden aika oli mukava viettää Suomessa perheen parissa. Saimme myös nauttia kunnon talvesta, tulihan lopulta luntakin ja pakkasta vähän jo liiankin kanssa:) Täällä on ollut aurinkoista ja tänään oli päivälämpötila +19. Ihan kiva! Luin lehdestä, että joulukuu oli tilastojen mukaan ennätyksellisen lämmin ja kuiva tällä seudulla. Kävin katsomassa täältä joulukuun lämpötiloja ja kyllähän se hyvältä näytti. Tuo on muuten kätevä linkki seurata lämpötilatilastoja eri paikoista.

Kunhan tässä asettaudun taas paikoilleni, lupaan jatkaa retkikohteiden esittelyä. Nyt täytyy lähteä Carrefouriin täydentämään varastoja.


6 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! Me olemme tulossa Torreviejaan huhti-kesäkuuksi, täytyykin paremmalla ajalla lukea blogistasi paikallisesta elämästä.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa ja mukavia lukuhetkiä sitä ennen 😊

  VastaaPoista
 3. Tutun näköinen paikka! Itsekkin asuin ennen Lago Jardin´issä. Nyt asun La Siestassa.

  VastaaPoista
 4. Kiva asuinpaikka varmaan sekin ja ilmatkin ovat tänä talvena suosineet :)

  VastaaPoista
 5. Moi. Olen lueskellut blogejasi, olit laittanut linkin myös säätilastoihin. Tuollakin --> http://torrevieja-weather.net/ on ihan hyvät sääsivut Los Altoksen mäeltä, sekä ajantasainen, että tuolta http://www.wunderground.com/personal-weather-station/dashboard?ID=IALICANT56#history/s20151231/e20160131/mmonth löytyy myös tarkat tilastot menneiltä. Sivulla myös web kamera. Tuolla on ajantasainen lämpötilakartta muutamasta mittauspisteestä Torreviejan alueella.

  VastaaPoista

Suosituimmat postaukset