lauantai 24. maaliskuuta 2018

Food truck -ruokatapahtuma

Food truckit rantautuivat viikonlopuksi Puerto de la Cruziin. Kyseessähän on tapahtuma, jossa myydään katuruokaa suoraan autoista. Plaza Europan ympärille on kerääntynyt myyntiautoja ja aukion keskellä on ruokailualue pitkine pöytineen ja penkkeineen. Tarjolla on erilaisia hampurilaisia, tapasannoksia, wrappeja, pizzaa, salaatteja, makeita jälkiruokia yms. ja tietenkin myös erilaisia juomia. Tapahtuma käynnistyi eilen perjantaina kuudelta illalla. Paikalla oli paljon ihmisiä, enimmäkseen nuorempaa väkeä. Otimme lohiwrapit ja pienet oluet ja näiden hinnaksi tuli 14 €. Mitään hirveän halpaa ruoka ei ollut eikä ainakaan nämä wrapit kovin hyviäkään. Kannattaa kuitenkin käydä testaamassa, onhan siellä paljon vaihtoehtoja. Tapahtuma jatkuu tänään lauantaina keskiyöhän saakka ja huomenna se on auki 12-22.

Musiikki pauhasi täysillä ja siirryimmekin melko pian Charco-aukiolle drinkille. Plaza Europan laidalle on muuten avattu jokin aika sitten Starbucks-kahvila kauniisti entisöityyn historialliseen rakennukseen. Kannattaa poiketa!

Voisin tässä samassa yhteydessä kertoa yhdestä mukavasta bodegaravintolasta nimeltään Finca Guanchinche El Reposo. Se on hyvin huomaamattomassa paikassa, törmäsimme siihen itsekin ihan sattumalta käveltyämme kerran La Floridasta alas La Orotavaan. Paikka on hyvin persoonallisesti sisustettu ja sitä pyörittää kaksi nuorta miestä. Saimme nauttia hyvästä ruuasta ja ystävällisestä palvelusta. Viini oli maukasta ja tunnelma korkealla. Osoite tähän "salaiseen" paikkaan on: Camino Los Gómez 19, La Orotava. Suosittelen!
Charcho-aukion ravintolassa saa drinkkiin aina ruusun!

Tässä tämä hauska bodega.
Perunat oli maustettu chorizomakkarasta tehdyllä kastikkeella, todella hyvää!

Värikäs ja maukas salaatti

Öljyssä rapeaksi paistetut kalapullat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset