torstai 30. maaliskuuta 2017

Lintujen liverrystä ja appelsiininkukkien tuoksua

Olemme saaneet nauttia kauniista kevätpäivistä täällä Costa Blancalla. Linnut livertelevät ahkerasti kevätpuuhissaan ja viereiseltä appelsiinilehdolta saapuu tuulen mukana huumaavaa kukkien tuoksua sisälle saakka. Mimosat ovat kukkineet tänä vuonna ennätyksellisen runsaasti ja pikkuhiljaa ne lopettelevat kukintaansa.

Ajatukset alkavat vähitellen suuntautua Suomeen. Lähdemme kuin muuttolinnut kohti pohjoista pääsiäisen aikaan. Viime vuonna teimme kotimatkan Pariisin kautta, jossa vietimme pari ihanan keväistä päivää. Pariisin postauksen voit lukea täältä.. Tällä kertaa lennämme ensin Italian Milanoon. Sieltä jatkamme junalla Venetsiaan, jossa nautimme muutaman päivän ajan tämän ihmeellisen kaupungin tunnelmista. Venetsiasta lennämme vielä pariksi päiväksi Budapestiin, jossa yövymme Gellertin kylpylähotellissa. Aiemman juttuni Budapestistä viime kesältä löydät täältä.
4 kommenttia:

 1. Nyt tuoksut hurmaavat!
  Appelsiinipuut, jasmiinit ja akaasit tuoksuvat joka puolella!
  Hei, just keskiviikkona menin tuon pienen kappelin ohi! HI!

  Hauskaa viikonloppua!
  P.S. Jos olette täällä vielä 8.4, tulkaa The Flower Shopin kevätbileisiin klo 12-14!
  Torre Marina, Calle Diana, Torrevieja.

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihanat tuoksut ja muutenkin niin keväistä ja kaunista! Kappeli on ihan meidän kotimme lähellä. Katsotaan, tulemme kyllä, jos vain matkavalmisteluilta ehdimme.

  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Mimosoissakin on ihana tuoksu. Tervetuloa keväiseen kotimaahan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Amalia! Ihanaa kevättä sinulle!

  VastaaPoista

Suosituimmat postaukset