maanantai 6. helmikuuta 2017

Lounaaksi "vanhoja vaatteita"

Eilen otettiin kävelyn kohteeksi Trump tower eli Trump Ocean Club. Se on lähellä rantaa muiden korkeiden pilvenpiirtäjien seurassa kohoava pytinki, joka käsittää viiden tähden hotellin. Huoneet ovat Booking.comin mukaan tilavat ja jokaisessa on parveke. Kuvasin uima-allasosaston, joka on kyllä upea, kuten voitte havaita. Ravintolapalveluita löytyy ja me otimme drinkit kivalla terassilla.
Tänään kävimme jälleen vanhassa kaupungissa, jossa vallitsi iloinen sunnuntaitunnelma. Puistossa oli kansantanssiesityksiä ja toripöydillä myytiin monenlaisia käsitöitä koruista tyynynpäällisiin. Kävimme lounastamassa Diablicos-nimisessä ravintolassa, joka tarjosi aitoa panamalaista ruokaa. Valitsimme listalta annoksen nimeltä "ropas viejas" eli "vanhat vaatteet". Kyseessä on perinneruoka, joka sisältää suikaleista naudanlihaa ja vihanneksia maukkaassa korianterilla maustetussa kastikkeessa lisukkeena keitettyä riisiä höystettynä rusinoilla. Oikein maittavaa ja täyttävää!


2 kommenttia:

Kiva, jos viitsit esittää kommentteja tai kysymyksiä aiheeseen liittyen tai sen vierestä. Kiitos!

Suomi Areenan tunnelmia

Alkuviikko on ollut Suomi Areenan myötä kiireinen. Tapahtumia on riittänyt ja monenlaista mielenkiintoista asiaa on ollut käsittelyssä sekä...