sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu onnellisesti ohi

Sää on ollut joulun aikaan vähän kaikkea paitsi kunnon lumisadetta. Valkoista oli maassa rännän muodossa yhtenä päivänä ennen joulua - siinä kaikki. Aurinko sen sijaan on pilkistänyt useanakin päivänä esiin ja nyt on pakastanut mukavasti. Kuivalla säällä on huomattavasti kivempi ulkoilla. Olemme käyneet ruokkimassa kesyjä oravia Kirjurinluodossa. Ne piilottavat pähkinät maahan koloihin. Liekö ne koskaan löytävät kätköjään:) Eilen tuuli todella lujaa. Jos meillä olisi ollut auto käytössämme, olisimme ajaneet Kalloon ihailemaan aaltoja. Auto on kuitenkin seisontavakuutuksessa ja siinä on kesärenkaat. Palaammehan jo tammikuun puolivälissä Espanjaan. Kyllähän noita meren aaltoja tuli ihailtuja vuosikausien ajan siellä asuessamme. Nyt olemme nauttineet tästä jokiranta-asumisesta lähellä keskustaa täysin rinnoin. 

Joulun alla kävimme kirkossa joulukonsertissa, aattona veimme kynttilät vanhempieni haudalle. Puolilta päivin olimme Raatihuoneen edustalla kuuntelemassa joulurauhan julistuksen ja sen jälkeen kokoonnuimme koko perhe yhteen. Joulunvietto sujui hyvin perinteisin menoin ja menuin. Kahden etelän joulun jälkeen on ollut mukava olla Suomessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos viitsit esittää kommentteja tai kysymyksiä aiheeseen liittyen tai sen vierestä. Kiitos!

Patikointi keskustasta itään

Lauantaina kävelimme keskustasta itään päin. Se on Teneriffan retkeilyoppaan ensimmäinen reitti (Klaus ja Annette Wolfsperger) ja yksi Puer...