tiistai 15. joulukuuta 2015

Jouluksi kotiin

Täällä taas ollaan, harmaassa kotimaassa. Päivä on olematon, vain lyhyt hämärä hetki kahden pimeän välissä. Mutta joulua odotellaan ja se luo  mukavaa tunnelmaa elämään. Olemme tutustuneet uuteen asuntoon, jonne ennen Espanjaan lähtöä ehdimme juuri ja juuri kantaa tavarat sisään. Nyt olemme jatkaneet sisustamista ja ensimmäiset joulukoristeetkin ovat löytäneet paikkansa. Meidän rakas huonekuusemme kärsi jonkin verran muutossa. Sen latva ja muutama oksakin katkesivat. Mutta se on hengissä, vihreä eikä varista lainkaan neulasiaan. Se saakin kunnian tänä jouluna palvella meidän joulupuunamme!


Viileä aamu Kokemäenjoen varressa. Ilma tuntuu kylmältä Espanjan jälkeen, mutta toisaalta raikkaalta ja virkistävältä. Lämmintä ylle, niin kyllä pärjää!


Lumesta ja jäästä ei ole tietoakaan. Voi kun saataisiin lunta edes vähän. Se toisi oikean upean joulutunnelman!


Huonekuusi on saanut valot ja ensimmäiset koristeet. Se on todella kaunis. Painavia koristeita se ei tosin kestä, sillä oksat ovat herkät katkeilemaan. Minulla on todella paljon eri puolilta maailmaa kerättyjä koristeita, joita asettelen ympäri kotia ja osan olen vienyt Espanjaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset