sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Reposaaren Merimestaan syömään

Nyt kun puolison jalka on paketissa niin täytyy tyytyä lähimatkailuun. Eilen ajoin potilaan entiselle kotisaarellemme Reposaareen. Muutimme sieltä Porin keskustaan syksyllä 2015. Aloitin tämän blogin pitämisen edellisenä kesänä, joten sieltä löytyy juttuja tältä kauniilta saarelta ja silloisesta talostamme.

Reposaari on 30 km:n päässä keskustasta. Eilen oli loistavan kaunis aurinkoinen päivä ja oli kiva ajella meren rannalle. Menimme ihan saareen kärkeen, jossa on kalasataman lisäksi 2001valmistunut Merimestan rakennus. Siellä toimii samanniminen ravintola ja kalakauppa. Näkötorniin voi kiivetä ihailemaan komeita merinäkymiä. Noutopöytä on hyvin suosittu eikä syyttä. Tarjolla on monenlaista kalaa ja runsaasti salaatteja, lämpimänä ruokana oli nyt lohta ja ylikypsää nautaa punaviinikastikkeessa. Jälkiruokana sai marjakermahyytöä ja kahvia. Merimestassa on tarjolla kokoustiloja ja se on suosittu perhejuhlien pitopaikka. Tästä löydät ravintolan kotisivut.

Herkuttelun jälkeen hain vielä kalakaupasta mukaan palan maistuvaa pippurilohta. Se ei petä koskaan! Kalakaupan sivut ovat täällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset