tiistai 5. joulukuuta 2017

Asuntokaupat tehty!

Olemme nyt tehneet asuntokaupat. Kuten aiemmin kerroin, päädyimme etsimään kotia Puerto de la Cruzista. Uusi kotimme sijaitsee keskustassa, lähellä kaikkea. Neliöitä on parvekkeineen 66. Parvekkeet ovat lasitettuja ja näkymät niistä ovat vastakkaisiin suuntiin. Toinen parveke toimii kodinhoitohuoneena ja toinen on oleskelua varten.  Keittiö on olohuoneen yhteydessä ja makuuhuone on mukavan kokoinen. Taloyhtiöllä on tilava uima-allas ja oma (tosin pieni) suljettu parkkialue. Omaa pysäköintipaikkaa ei siis ole, vaan vapaalle paikalle saa pysäköidä. Tähän mennessä olemme aina löytäneet paikan.

Asunto on "pientä pintaremonttia" vailla. No kuinka pientä, se on suhteellinen käsitys. Suunnitelmanammehan oli, että pidättäydymme suurista ja kalliista remonteista ja lähinnä itse maalaamalla uudistamme huoneiston. Ruokahalu kasvaa syödessä ja pelkona on remontin paisuminen kuin pullataikina. Täytyy yrittää pitää järki päässä ja kulut kurissa.

Laitan nyt näköalakuvia parvekkeilta ja altaalta ja sitten joskus, kun saamme valmista aikaan, kuvia sisältä ennen ja jälkeen -tyylillä:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat postaukset