sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Pellavaa ikkunoihin ja petiin

Olen Suomeen kotiutumisen jälkeen jatkanut uuden kodin sisustamista. Kevään eteneminen on tuonut lisää aurinkoa ja päivät ovat pidenneet. Ikkunoiden pesu on ollut suururakka, jota lisäsi lasitetun parvekkeen ikkunoiden määrä. Nyt homma on kuitenkin kunnialla hoidettu. Vanhasta kodista toin vain yhdet paneeliverhot työhuoneeseen. Loppujen kanssa pähkäilin tovin. Päädyin pellavaverhoihin, jollaisia minulla ei aiemmin ole ollut. Halusin luonnonmateriaalia, joka on sopivasti kotoinen ja rennon tyylikäs. Pelkäsin ennen pellavan ryppyisyyttä, mutta päätin hyväksyä sen osaksi materiaalin luonnetta.

Makuuhuoneeseen tilasin Hobby Hallista vaalean harmaat pellavaverhot, joita täydensin Casa Stockmannin pellavaisilla vuodevaatteilla. Hobby Hallista löytyi myös kevyt ja sopivan kokoinen villamatto, sekin harmaa-valkoinen. Kärkkäisen verkkokaupasta ostin vielä pari tauluhyllyä ja loppu hoitui vanhoilla huonekaluilla. Olohuone sai Ikean luonnonvalkoiset pellavaverhot,


4 kommenttia:

 1. Onko minkämerkkiset Nuo Hobbyhallin Verhot ja minkälaiset on

  VastaaPoista
 2. Ne on koodi-nimiset verhot ja ihan olen tykännyt. Saa monen värisenä.

  VastaaPoista
 3. onko nuissa hobbyhallin ja ikean pellavaverhoissa kankaan laadussa eroja

  VastaaPoista
 4. Tuo hobbyhallin kangas on "harsomaisempaa" eli näkyy enemmän läpi. En ole niitä pessyt, joten en tiedä, meneekö pesussa luirummaksi. Nyt on ihan hyvä. Tuo Ikean verho on tukevampaa ja sillä lailla laadukkaampaa.

  VastaaPoista

Suosituimmat postaukset