tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kolean alkukesän mietteitä

Olen odottanut muiden suomalaisten tavoin kesän alkamista vihdoinkin! Palasimme Espanjasta palmun alta jo maaliskuun lopulla ja nyt on juhannuskin ohitettu. Pian alkaa heinäkuu.

Olemme kotiutuneet taas tänne länsirannikolle ja puuhaa on riittänyt. Piha oli päässyt hieman retuperälle ja sitä on karsittu ja siistitty oikein olan takaa. Fyysinen aherrus tuntuu välillä rankalta, mutta myös palkitsevalta. On hienoa nähdä kuinka puutarhan ilme kohenee ja samalla mieli virkistyy. Myös fyysinen kunto paranee hyötyliikunnan ansiosta.

Meillä meren äärellä juhannusruusu vasta availee nuppujansa, mutta alppiruusu kukkii komeasti. Parina päivänä on aurinkokin lämmittänyt jo ihan mukavasti ja parempaa on luvassa. Torreviejassa lämpötila lähentelee kolmeakymmentä astetta. Se on jo vähän liikaa pohjolan asukkaille, joten pysytään nyt vaan Suomessa. Kesä on säästä huolimatta täällä ihanaa aikaa, valoa ja vihreyttä on ylenpalttisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos viitsit esittää kommentteja tai kysymyksiä aiheeseen liittyen tai sen vierestä. Kiitos!

Luovun yhdestä Artekin aarteestani

Muutettuamme pari vuotta sitten kerrostaloasuntoon, on minun pitänyt luopua muutamasta Artekin huonekalustani. Olen myynyt pikkutuoleja ja k...

Suosituimmat postaukset